Total de visualitzacions de pàgina

dilluns, 13 de desembre de 2010

2010: Un balanç personal

S’acaba l’any i toca fer una mica de recapitulació. En línies generals, ha estat un bon any. Hem corregut més de 1500 kilòmetres al llarg de la temporada, hem participat en 27 competicions (totes acabades!), hem superat algunes marques, hem provat distàncies noves, competicions noves i fins i tot esports nous. Anem a pams.

Pel que fa a les distàncis habituals en ruta, cal destacar la marató de Berlin (millorant la marca personal i seguint per primera vegada una preparació específica, tot i les lesions), 7 mitges maratons (Granollers, Barcelona, Calella - Costa del Maresme, Olot - La Garrotxa, la Run Melbourne, la de l’Avellana a Riudoms i la del Mediterrani a Castelldefels) i 7 curses de 10 km (Sant Antoni, Sant Boi, la dels Bombers, Nou Barris, Malgrat de Mar, la triatló Garmin amb dos altres ultramonos i acabem l’any fent de llebre oficial a la dels Nassos); a més de les de les Festes Majors de Terrassa (7.8 km) i Sant Andreu (5.2 km), i la Cursa de El Corte Inglés (11 km).

Però no només de córrer viu l’home. Per aquest motiu i com a cross-training, hem nedat més que mai i també hem fet força bici. Per exemple, hem pujat el Turó de l’Home (primer port CIMA) amb l’ultramono Pepe i vam superar els 100 km en terres valencianes (Massamagrell - Segorbe - Sagunt – Massamagrell) amb l’homònim Xavi Galindo. També hem descobert la importància de les abdominals i de l’enfortiment dels cuàdriceps, així com les plantilles anti-tendinitis, arribant al 2011 amb la mentalitat més forta que mai. I hem conegut personalment a un dels cracks entre els cracks, en Marcel Zamora (a la foto).Però la prioritat han estat les curses a peu. Així, a més de les proves en ruta, hem fet 5 curses de trail running (Can Caralleu, Cursa per Collserola, Medijocs a Sant Cugat-Collserola, de la Campana a Vacarisses, Jabulani Challenge a Sydney), un cros (Joan Miró, de la Violència de Gènere), una marxa tècnica regulada (el Cuc, a Sant Llorenç Savall, fent parella amb el gran Guifré Miquel i obtenint una meritòria 14ª posició final, tot i merèixer més), una cursa d’eliminació (a les 24 hores de Corredors.cat) i un aquatló (nedar i córrer) amb l’ultramono Borch (a L’Ametlla de Mar).

Precisament en un altre aquatló (el de Badalona) vam fer per primer cop de voluntaris, experiència necessària i gratificant que de ben segur repetirem en el futur. Un futur on ens esperen caminades de resistència, marxes d’orientació i de regularitat, curses de muntanya, duatlons i triatlons... per afegir a les competicions que ja coneixem i de les que en parlarem en algunes peces de periodisme esportiu. Entre les novetats, hi ha una que destaca particularment: el Trailwalker d’Intermón Oxfam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada