Total de visualitzacions de pàgina

divendres, 17 de febrer del 2012

Un semestre molt internacional

El temps passa depressa, ja estem ben entrats el 2012 i cal començar a definir els objectius de la temporada, com a mínim fins l’estiu. I enguany diverses circumstàncies m’han de portar a indrets diversos per córrer. En aquest post en ressenyaré tres curses internacionals en les que, si tot va bé, intentarem fer un bon paper. Estem parlant de continents diferents: Amèrica, Àfrica, Europa...
En primer lloc, a Nova York, on estem per feina tota aquesta setmana. Diumenge hem trobat una cursa curiosa a Brooklyn, 10 milles donant tres voltes al Prospect Park. Dóna la casualitat que fa sis anys vaig viure unes setmanes precisament al costat del parc i, per tant, serà bonic tornar-hi per córrer. A les fotos d’altres anys, surt tot nevat, però sembla que aquesta vegada no farà tant de fred.
I d’aquí a poques setmanes, marxem a Argèlia des de Sevilla per participar en un esdeveniment alhora esportiu i solidari: la marató del Sàhara. Em fa il.lusió passar-me una setmaneta en una jaima i córrer per donar a conèixer la difícil situació del poble saharaui. Alguns companys de corredors.cat m’han donat ànims i consells útils per encarar aquesta aventura amb força. No he corregut mai al desert, però mai por!
Després hi haurà altres coses, marató de Barcelona segur, marató de Madrid possible... per arribar a un moment clau de la temporada: Il Passatore, 100 km. en ruta des de Florència fins a Faenza. Havent-hi viscut cinc anys i havent debutat allà en marató en ruta, no podia escollir un lloc millor per intentar aquest repte. A més, diversos amics m’acompanyaran durant bona part del recorregut... a que mola?
I un cop passat l’equador de la temporada, les opcions estan obertes. Segur que farem muntanya. Probablement Taga, marató de Collserola, Barraques de Vinya, marató pirata de Montserrat... i diverses de la lliga i de la copa catalana de curses de muntanya. Potser intentem una marató en ruta i potser ens animem a algun ultra-repte de cara a les 24 hores de la marató de tv3. Ja anirem veient!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada